Retourneren

Retourneren

Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. U krijgt dan het orderbedrag. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u ons retourformulier downloaden met de volledige instructies.

Retourkosten zijn voor uw rekening. Wij zullen het orderbedrag terugstorten na ontvangst van de producten indien in goede staat ontvangen.

Geopende producten kunnen wij niet in ontvangst nemen en daarvan ook niet het bedrag terugstorten. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Het retourformulier kunt u hier downloaden, stop deze dan ook in de doos zodat wij de retour kunnen verwerken!

Download het retourformulier: Retourformulier frissevloer.com

Retour adres: Twaalfmorgenstraat 35, 5212SM ‘s-Hertogenbosch

Gegevens

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.

Profiteer van gratis verzending!

Wij verzenden alle orders gratis! Voor 16.00 besteld is vandaag verzonden. 

Draai uw tablet verticaal om onze webshop het beste te ervaren! De webshop is niet geoptimaliseerd voor “Landschap” modus.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.